O nama

Posvećenost kvalitetu roba i usluga koje nudimo nastojimo omogućava nam da prevaziđemo očekivanja u zadovoljenju potreba i želja svojih kupaca. Vi ste garant da smo u tome uspjeli!

Postanite dio našeg uspješnog tima

Ako ste ambiciozni, stručni, vrijedni, komunikativni i ukoliko želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite svoju biografiju / CV na:

Petrović Prom d.o.o.
Kneza Miloša br. 40
74000 Doboj
Sa naznakom „Za zaposlenje“

Ili mailom na petrovic@do.elta-kabel.com

Auto dijelovi Petrović

Kroz 15 godina uspješnog poslovanja na tržištu BiH i sadašnje tri poslovnice od kojih su dvije u Doboju i jedna u Tesliću, u AUTO DIJELOVIMA PETROVIĆ konstantno težimo ispunjenju prvobitno postavljenog cilja – da budemo u grupi onih dobavljača dijelova za automobile koji će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente, ali i da budemo u vrhu snabdjevača servisera i servisnih radionica.

Stalni rast, obrazovanje zaposlenih i posvećenost poslu osnovne su odrednice našeg poslovanja. Kvalitet kojem težimo postao je prepoznat na tržištu koje pokrivamo, o čemu svjedoče naši zadovoljni kupci, klijenti i poslovni partneri, kojih je svakim danom sve više.

Pažljivim izborom dobavljača želimo da našu ponudu napravimo raznovrsnom i prihvatljivom na cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine. U tom smislu smo beskompromisno opredijeljeni za kvalitet po najboljom cijeni. Iz takvog opredjeljenja je i nastala naša saradnja sa proizvođačima kao što su Meyle, Sachs, Victor Reinz, Pierburg, FRAM, Kolbenschmidt, NPR Europe i ostalim renomiranim imenima u svijetu auto dijelova, opreme i kozmetike.

O nama

O nama

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress